Ring til os (07:00-16:00): 86420576
Gratis forsendelse
Hos os skal du ikke tænke på fragtomkostninger
Ring og spørg
Har du brug for råd, kontakt os på 86 420 576
Kun erhverv
Vi leverer desværre ikke til private

Egenkontrol

Hos Randers Kød tager vi vores egenkontrol seriøst. Vi har udarbejdet et omfattende egenkontrolprogram, som alle vores medarbejdere er sat ind i. Det gør, at du som kunde kan føle dig i gode hænder, når du får produkter leveret fra Randers Kød.

Vi stiller høje krav til vores råvareleverandører, og alle varer bliver kontrolleret på flere punkter i vores varemodtagelse. Det gør vi, fordi vi har forståelse for, at den behandling, varen er udsat for, f.eks. forarbejdning, emballering, opbevaring og transport, har betydning for fødevaresikkerheden.

Specielt vores sporing i egenkontrol-programmet er vi meget stolte af. Vi var nogle af de første i branchen til at indføre sporing tilbage i 2006 og vores system er derfor gennemarbejdet, gennemtestet og videre udviklet igennem mange år. Vi kan spore og følge den enkelte fødevare gennem alle produktions- tilvirknings- og distributionsled og vi kan dokumentere sporbarheden et led frem og et led tilbage, Det vil sige hvor den er købt og hvortil den er leveret.

Hos Randers Kød er vi også certificeret til at sælge økologiske varer, hvor kravene fra myndighederne til egenkontrol er endnu større end normalt.

´